Pöyhösen Puutarha

Tervetuloa Pöyhösen puutarhalle!

Puutarhalta marjamarmeladeja, kurpitsa-sitruunamarmeladia, mustaherukkahyytelöä ja -hilloa. Aroniahyytelöä, kaarnikka- eli variksenamarjamehua, kuusenkerkkä- ja voikukkasiirappia.
Joulumyyjäisissä tavataan: 24.11. Nakkilan työväentalolla, 1.12. Vuojoen kartanolla, 2.12. Panelian rivimyllyllä, 9.12. Kollaan Kalliopirtillä, 16.12. Euranpirtillä.

Voit tilata tuotteitamme myös Eurajoen ja Rauman lähiruokarengas REKO -facebook sivujen kautta.

Kasvatamme luonnontyrniä, karhunvatukkaa ja mustaherukkaa Auvin kylässä Eurajoella. Luonnonmarjat poimimme itse tai ostamme luotettavilta poimijoilta. Kaikki on mahdollisimman luonnonmukaista.

Marjamarmeladimme ovat aidosta marjasta käsityönä valmistettuja. Marmeladissa maistuu marjan oma maku ja marjasta on myös marmeladin väri, yksinkertaisesti ilman turhia lisäaineita.

Marjamarmeladit: tyrni, mustaherukka, punaherukka, karpalo, mustikka, pihlaja, puolukka ja karhunvatukka. Lisäksi valmistamme Maakuntien parhaat -palkittua pehmeästi lohkeavaa mustaherukka- ja punaherukkahyytelöä, sekä makusiirappeja kuusenkerkästä ja voikukasta. Joulun aikaan valmistamme omalla reseptillä Eliisan joulusinappia.

Loppukesällä myymme omaa vastapoimittua karhunvatukkaa.

YHTEYSTIEDOT:
Pöyhösen Puutarha Oy
Ruoholantie 4
27100 Eurajoki
Puh: 02 86 82 082 ja 040 7526456
Facebook logo